miercuri, 16 noiembrie 2011

Dragoste in bucatarie

Pentru ca stau mult timp in bucatarie m-am gandit sa va scriu cateva retete foarte delicioase cu care sa le impartiti cu persoana iubita.

Buze dulci:se i-au buzele si sa inmoaie in saruturi dulci,apoi se lasa in parfum de trandafir rosu,se adauga putina miere si se stropesc cu putina sampanie aromata.Se pot servii de preferat seara cu garnitura de amor si salata de iubure.

Pulpite fierbinti:se i-au pulpitele se mangaie usor,se adauga saruturi fierbinti si se stropeste de preferat cu vin rosu dulce.Se pot savura in noptiile reci de iarna cu un pahar de vin alb demisec cu garnitura de petale de trandafir albastru.

Piept cald:se i-a pieptul se mangaie usor,apoi cu mare atentie se saruta cald si se maseaza foarte usor,apoi se saruta foarte pasional si se adauga frisca,alaturi de capsiuni.Este pesrfect in seriile racoroase de vara,acompaniat de o sampanie rece si se poate servii cu garnitura de trandafiri rosii si lumanarele parfumate.

Si specialitatea mea este ingeras flambat:se i-a ingerasul se saruta cu foc pe guritza,se musca incet buza de jos,apoi coboram cu saruturile pasionale pe gat,apoi cu foarte mare atentie masam pieptul moale si il sarutam  cald coboran-d apoi cu o ploaie de saruturi pasionale,dupa care coboram incet cu saruturile umede pana la buric si insistam cu acest gest circa 5 minute,in acelasi timp in care si masam usor burtica,dupa circa 5-6 minute coboram usor si se mangaie tot 5 minute si picioarele,in timp ce mangaiati picioarele continuati cu saruturi umede pe burtica,apoi se coboara cu saruturi fierbinti pe picioare,se tine ingerasul cam 7 minute in extaz si apoi se poate servi.Este o reteta mai dificila,dar se potriveste perfect cu zile aniversare sau ocazii foarte speciale,se poate savura cu vin rosu dulce sau cu sampanie si garnitura de petale de trandafiri si multa lumanarele parfumate.

VA DORESC POFTA BUNA!!!

3 comentarii:

  1. iubi... de aia ai iesit tu aseara asa devreme [-( ca sa scrii retete. nu ca esti obosit, tu!?
    sunt foarte gustoase retetele tale. esti foarte priceput. am vazut eu :d;))>:) dar trebuie sa mi le pregatesti si mie:) neaparat! ca astfel ne suparam rau de tot noi:)

    RăspundețiȘtergere
  2. app, superba poza :X:X:X ca deja mi se face pofta de foame de la retetele tale :))=)):*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. cand alegi toate retetele...stii sigur k vei obtine rezultatul mult dorit...

    RăspundețiȘtergere