miercuri, 20 octombrie 2010

Ochii albastri

Din toate culorile pe care le poate avea un ochii,cea mai frumoasa culoare este albastru.Ochii albastri sunt cei mai minuntai ochii,in ei poti vedea bunatate,dragoste si caldura,dar poti vedea si ura,dispres sau minciuna.Acesti ochii te pot mintii foarte usor,te poat face sa suferi foarte mult.Pe cat de frumosi,pe atat de periculosi,trebuie sa fi farte atent si foarte glijuliu.
                           MULTA ATENTIE LA OCHII ALBASTRI

2 comentarii:

  1. da stiu.. ca pe atat de frumosi sunt pe atat de periculosi sunt.. ochii albastri pot oferi foarte multa dragoste, dar si foarte mult venin.. dar persoanele care au ochii albastri stiu ca sunt unele dintre cele mai sensibile persoane si ca plang foarte mult daca nu sunt iubite...sunt foarte sensibile daca ajungi la inima lor si sunt cele mai usor de manipulat persoane si cateodata cele mai credule..dar ochii albastri iubesc cu salbaticie o persoana toata viata si mai ales cea care le-a indrumat o perioada din viata..te iubesc ochisori albastrii .. te iubesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  2. ochilor albastri le ie dor de mierea din ochi tai de carbune.. mie dor de privirea ta blanda.. mie dor de blandetea cu care imi spune ochi tai ca ma iubesti si ca am gresit fara sa imi dau seama ca te ranesc... Ich liebe dich, mein Schatz!!

    RăspundețiȘtergere