duminică, 24 octombrie 2010

Am primit o declaratie vreu sa imi spuneti daca va place


Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti,eu din pacate nu le stiu pe toate sa ti le spun...din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc..nu pot atinge stelele pentru a ti le darui...nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu,gandurile mele,trupul meu...intreaga mea fiinta!Si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privirea...inseamna ca t iubesc pentru ceea ce esti,pentru ceea ce ma faci sa simt...sa fiu...pentru sufletul tau de aur...pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea... Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simti pentru nimeni niciodata?Cand u ma faci sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume?Cum sa nu visez la tine...cum sa nu t vreau langa mine in fiecare clipa...cum sa nu t iubesc...cum sa nu vreau sa t stiu langa mine tot restul vietii?Nu am cuvinte de ajuns k sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine...sper doar cu timpul sa-ti pot demostra toata dragostea pe care ti-o port in inima mea.

3 comentarii:

  1. foarte frumoase:X.. imi place:X... mi-as fi dorit ca declaratia asta sa fie pentru mine de la tine sufletelul meo... dar oricum foarte frumoasa... imi doresc doar o clipa sa fi aici langa mine si in clipa aia lumea sa se opreasca.. te iubesc asa cum esti, te iubesc cum iubeste floarea soarele, te iubesc cum pe nimeni nu am iubit.. vreau o viata langa tine, vreau tot cei frumos sa impart cu tine si cei rau sa nu pt ca nu vreau sa mai suferi... te vreau langa mine in fiecare seara, vreau sa-ti simt parfumul, respiratia pe pieptul meo cald... vreau o lume numai a noasta... am incredere in inima ta de aur.. Te IuBeSc ViAtA mEa.. TE IUBESC MULT, TEDDY!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-e dor de tine . Ma doare groaznic de tare lipsa ta .
    Te-am pierdut oare pentru totdeauna? Sincer, sper din tot sufletul, sa pot sa te mai vad macar odata. M-am indragostit prea repede de tine, te iubeam inainte sa accept ca ma indragostisem de tine. Te adoram in
    momentul in care m-ai parasit. De ce, de ce nu ai vrut nici macar sa ma asculti, nu m-ai lasat nici sa ma apar, nici sa ma scuz, nici sa-ti cer iertare. Am plecat in zeci de directii, am incercat sa te uit de sute de ori, am vrut sa te smulg din sufletul si din mintea mea. Dar nu am reusit.....aici e locul tau.....as fi goala fara tine chiar si-n sufletul meu. As muri daca as uita tot ce am trait, as fi senila daca nu mi-as mai aminti chipul tau. Chipul tau.........ce dor mi-e sa te sarut, sa-ti dezmierd obrajii ca de copil, sa ma joc cu parul
    tau, atunci cand te tin in brate. Mi-e dor sa te-mbratisez! Ma ucide lent, dar sigur gandul ca poate niciodata, nu am sa-ti mai aud glasul. M-ai uitat? Ai uitat oare toate clipele cand ai fost fericit? Ma urasti in continuare?.....Mi-e dor de tine! Mi-e dor de tine.......ziua ma trezesc cu tine, noaptea adorm cu tine in gand. Doare....ma doare...Te iubesc.....te iubesc.....te iubesc.....ba nu mint....TE ADOR. Tu m-ai uitat? Ma urasti?
    Plang.....rad.......sunt fericita........sunt trista....e vina ta. Amintirea buzelor tale ma chinuie. Imbratiseaza-ma..te implor...iarta-ma....ucide-ma....musca-ma....fa orice numai nu mai chinui in halul
    asta. Imi lipsesti groaznic...Ai ramas tot al meu...prietenul meu...colegul meu.....ingerul meu pazitor. Ai fost tot pentru mine....Eram doi la inceput....apoi ne-am unit intr-un singur suflet. Eram doar o fiinta, un suflet, aceeasi respiratie, acelasi aer. Unde esti?.....Te urasc....te ador.......intoarce-te.........

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o picatura de ploaie strivita intre pleoapele tale grele de visuri. Sunt un gand hoinar, ratacit in parul tau, roua diminetii tarzii incendiate de soare, secunda boaba de nisip cazuta in clepsidra fara de sfarsit.Sunt firul de iarba peste care treci acum grabit, sunt frunza pe care o tii ingandurata intre degete! Sunt raza de soare care iti mangaie privirea, sunt ultima silaba pe care as dori sa o rostesti inainte de a visa si primul tau gand...Iubitul meu, ochii tai deschid spre mine universuri, zambetul tau ma imbata de o betie cereasca. Atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau...sfarsitul unei lumi si nasterea alteia. Iubitul meu esti vis si...durere...Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-as dori alta. O clipa sa ma privesti, sa-mi zambesti, sa ma atingi, sa ma saruti.
    Te mai astept o viata...Si ce altceva as mai putea sa iti ofer decat doi ochi albastri, frumosi si un zambet cald, care sa-ti calauzeasca pasii zi de zi!
    Sunt o picatura de ploaie strivita intre pleoapele tale grele de visuri. Sunt un gand hoinar, ratacit in parul tau, roua diminetii tarzii incendiate de soare, secunda boaba de nisip cazuta in clepsidra fara de sfarsit.Sunt firul de iarba peste care treci acum grabit, sunt frunza pe care o tii ingandurata intre degete! Sunt raza de soare care iti mangaie privirea, sunt ultima silaba pe care as dori sa o rostesti inainte de a visa si primul tau gand...Iubitul meu, ochii tai deschid spre mine universuri, zambetul tau ma imbata de o betie cereasca. Atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau...sfarsitul unei lumi si nasterea alteia. Iubitul meu esti vis si...durere...Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-as dori alta. O clipa sa ma privesti, sa-mi zambesti, sa ma atingi, sa ma saruti.
    Te mai astept o viata...Si ce altceva as mai putea sa iti ofer decat doi ochi albastri, frumosi si un zambet cald, care sa-ti calauzeasca pasii zi de zi!

    RăspundețiȘtergere