luni, 18 octombrie 2010

Ce este dragostea???

 Din punctul meu de vedere dragostea este un sentiment care pe multi dintre adolescenti ai induce in eroare,adica  nu mai gandesc clar in unele situati.Totusi dragostea este un sentiment divin inteles de foarte putine persoane,dragostea poate veni doar din partea ta,astfel gresind,uitand pentru scurt timp ca doar tu iubesti si cealalta persoana e total indiferenta,sau invers te iubeste,iar tu esti total indiferent,indiferenta dupa caz.
  EXEMPLU:daca ai stat impreuna cu o persoana o perioada mai lunga de timp si tu ai gresit tratandu-ti partenerul cu indiferenta,sau mintindul in nenumarate randuri,ai facut o foarte mare greseala.Partenerul te va ierta pentru ca te iubeste,dar tu ai fost prea orb sa vezi asta si acum gresesti intentionat vazand ca nu se intampla nimic,stiind cu siguranta ca partenerul te va ierta si se va intoarce la tine,dar gresesti asa zisua ta pereche nu te va ierta la infinit,si va iesi la scurt timp din viata ta.Facand asta tu astepti sa se intorca,dar nu o va face.Intr-un final cand iti vei da seama ce mult ai gresit parca te lovesti de un zid impiedicandu-ti buna dispozitie,fericirea,dragostea si toate sentimentele placute sa ajunga la tine.Acum nu iti ramane decat sa lupti pentru visele tale pana la sfarsit,chiar daca acesta este sa recapeti persoana iubita.
SFAT:
   Nu renunta niciodata sa lupti!!!Faci o mare greseala daca renunti la lupta,dar trebuie sa sti ca niciodata cuvintele nu sunt suficiente pentru a convinge o persoana,dai un cadou trimite-i o felicitare,descopera ce ai place,si daca poti indeplineste-i micul vis.
                        IUBIREA ESTE FOARTE DIFICILA LUPTATI SA O FACE-TI MAI USOARA!!!

Un comentariu:

  1. am sa lupt pana la capat pentru inima ta... tu sti foarte bine ca tu esti ingerul meo si ca eo sunt papusa ta.. papusa ta cu ochii de apa.. te iubesc viata mea:x:X:x:-*

    RăspundețiȘtergere